Νέες εγκαταστάσεις για την ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε.

Facebook YouTube

Σε νέες, μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις μεταφέρθηκε η Τροχοκίνηση Α.Ε.Β.Ε. πρόσφατα, επενδύοντας έτσι στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Από τις αρχές του 2018 η ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. στεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις στη διεύθυνση Θηβών 282 στο Αιγάλεω, συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. που διαθέτουν πιο σύγχρονη υποδομή και άρτια οργανωμένη αποθήκη για την κάλυψη των αναγκών του πελατολογίου της και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της.

Η εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μηχανοκίνητων οχημάτων από το 1976, αποτελώντας έναν από τους πιο σημαντικούς διανομείς της KYB, της NGK, της EXEDY και των μπαταριών Banner, για τις οποίες είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος, ενώ πρόσφατα πρόσθεσε στην γκάμα της και τα λιπαντικά Motul. Η πολυετής παρουσία και εμπειρία στον χώρο εμπορίας ανταλλακτικών, την έχει βοηθήσει να αναπτύξει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών – μεταπωλητών, ικανό να διαθέσει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, η σωστή οργάνωση με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονική δικτύωση (B2B και ERP) για τον έλεγχο της διαθεσιμότητας και την ενημέρωση των τιμών αγοράς σε πραγματικό χρόνο οποιαδήποτε στιγμή, διευκολύνουν τη διαδικασία της παραγγελίας και δημιουργούν μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

«Η επένδυση που κάναμε στις νέες εγκαταστάσεις αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Η διαχείριση του αποθέματος γίνεται πλέον με σύγχρονα μέσα βελτιστοποιώντας τη διαθεσιμότητα αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση. Παράλληλα δημιουργήσαμε την υποδομή για την ένταξη και νέων προϊόντων που θα προστεθούν στο χαρτοφυλάκιό μας»

Διευθύνων Σύμβουλος Τροχοκίνηση Α.Ε.Β.Ε., Γιώργος Φασουλάς


Άρθρο από το AutoSpecialist

🌎 »
Μετάβαση στο περιεχόμενο