ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ – Eπίσημος διανομέας της KONI για Ελλάδα και Κύπρο

Facebook YouTube

Η ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. διευρύνει την γκάμα προϊόντων ανάρτησης που διαθέτει, αναλαμβάνοντας την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της KONI σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε., στο πλαίσιο της στρατηγικής για περαιτέρω επέκταση της γκάμας των προϊόντων της προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της τα αμορτισέρ KONI, που απευθύνονται στους λάτρεις της σπορ οδήγησης. Αυτή η προσθήκη έρχεται να πλαισιώσει την ήδη ευρεία γκάμα προϊόντων της KYB, με την οποία η ελληνική εταιρεία διατηρεί μία μακρά και επιτυχημένη συνεργασία. Έτσι, πλέον δημιουργεί ένα πληρέστερο σύνολο προσφερόμενων προϊόντων ανάρτησης στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων μεταπωλητών της. Η συμφωνία με την Ολλανδική εταιρεία KONI είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού η ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. αναλαμβάνει την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η KONI αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές αμορτισέρ και εξαρτημάτων του συστήματος ανάρτησης για την Πρώτη Τοποθέτηση και το Aftermarket παγκοσμίως. Με καινοτόμες τεχνολογίες, υλικά εξαιρετικής ποιότητας και υψηλά πρότυπα παραγωγής, τα προϊόντα της εταιρείας εγγυώνται απόδοση, αντοχή, άνεση και ασφάλεια κατά την οδήγηση, ενώ περιλαμβάνουν μία ευρεία ποικιλία επιλογών και εφαρμογών. Η εταιρεία ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε. αρχικά θα διαθέτει τα προϊόντα KONI για επιβατικά οχήματα και μελλοντικά θα επεκτείνει την γκάμα της με αμορτισέρ για λεωφορεία, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση της στην αγορά.


Άρθρο από το AutoSpecialist

🌎 »
Μετάβαση στο περιεχόμενο